Veelgestelde Vragen

Branding

Hoe lang duurt een Branding traject?


Afhankelijk van het gekozen traject en aantal wijzigingen tijdens het proces duurt een Branding traject zo'n 3-6 weken.
Ik wil een Branding incl. Social Media templates, kan dat?


Dat kan. Kies je pakket #2, dan kun je daar de 4 uur aan besteden. Zoek je meer een Social Media Branding? Klik dan hier.
Branding pakket #2: Waar kan ik die 4 uur aan vormgeving aan invullen?


Denk bijv. aan een uniek geillustreerd patroon, menukaart, templates, stickers, een flyer, of poster. Gebruik dit om jouw huisstijl meteen doelgericht in te zetten!
Ik heb alleen een logo nodig, kan dat?


Nee, een logo is altijd onderdeel van een Branding. De minimale investering is een 'Quick & Dirty' Branding.

Fotografie

Welke fotografie doe je zoal?


Bekijk de fotografie variaties en pakketten (met prijzen) hier.
Ik wil een shoot, wat moet ik nu doen?


Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekker-maken.nl met jouw shoot keuze (pakketten vind je hier). Ik neem dan z.s.m. contact met je op om alles door te spreken.
Wat zijn content shoots?


Content shoots zijn ontstaan om social media mee te vullen, maar zijn ook héél geschikt voor website en drukwerk. Na een content shoot heb je namelijk een mix van verschillende beelden (interieur, gerechten, portret, sfeer) zodat de bezoeker op je social media of website meteen een indruk krijg van wat het bedrijf doet, waar het voor staat en wat hij/zij kan verwachten. Bekijk de pakketten hier.
Hoe gaat een shoot in z'n werk?


Nadat we contact hebben gelegd volgt een korte kennismaking op locatie. We prikken een shoot datum. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een moodboard, deze spreken we door. Binnen één week na de shoot ontvang je van mij een online galerij waarbij je de selectie foto's mag kiezen die de gedetailleerde nabewerking krijgen. De definitieve beeldbank ontvang je binnen +/- 2 weken na jouw keuze selectie.
Moet ik jou in elke foto taggen als ik deze wil gebruiken voor social media?


Het is wel zo netjes om de fotograaf te taggen in de foto. Of subtiel met vermelding bij de hashtags te zetten. De foto's blijven namelijk copyright van Lekker Maken en worden ook gebruikt in mijn portfolio. Ik tag sowieso jou altijd! Meer vragen hierover? Neem even contact op!
Hoeveel kost een fotografie shoot?


Dit ligt aan het pakket en de soort fotografie die je kiest. Bekijk de fotografie pakketten hier. Voor gestylede foodfotografie of productfotografie neem even contact op.

Social Media Beheer

Kan ik in termijnen betalen?


Ja, dat kan. Social media beheer wordt voor minimaal één kwartaal afgenomen. Er zijn twee betalingsopties: 1. Het hele bedrag voor één kwartaal vooraf. 2. Het maandelijkse bedrag voorafgaande de maand.
Met wie werk je samen?


Voor het Social Media beheer heb ik mijn krachten gebundeld met Ellis Jaspers van Happily Virtual.
Ik heb interesse in social media beheer, wat nu?


Lekker Maken werkt samen met een social media manager. Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekkermaken.nl, dan neem ik z.s.m. contact met je op. Het eerste wat we doen is een kennismakingsgesprek inplannen en vanuit daar volgt de rest.
Kan ik na een kwartaal verlengen?


Uiteraard. Aan het einde van het eerste kwartaal wordt er een resultaten én kansen analyse gemaakt. Zo kunnen we meteen doorpakken naar een volgend kwartaal.

De Food Studio

Is jouw studio ook te huur?


Jazeker! De studio is ingericht om meerdere foodgerelateerde activiteiten te doen of events te organiseren.Denk aan o.a.: kookworkshops, producttrainingen, kookvideo's, foodfotografie, nieuwe producten introduceren, team inspiratiedag en nog veel meer.
Ik zou graag kookworkshops willen geven, kan dat in jouw studio?


Dat kan, maar de ruimte is enkel zelfstandig te huur. Promotie, inschrijvingen en betalingen van deelnemers moeten dus zelf geregeld worden.
Kan ik een groep coachen in de studio?


Ja, dat kan. Er is plaats voor max. 10-12 personen.
Hoeveel kost de studio om te huren?


Op deze pagina vind je meer informatie over het huren van de studio.
Op welke dagen kan ik de studio huren?


Op alle dagen in de week is de studio te huur, ook in de avonden. Neem even contact op via het antwoordformulier of info@lekkermaken.nl.
Waar ligt de Food Studio?


De studio ligt op het ©Mill terrein in Heerlen. Meer informatie over de studio vind je hier.

Werkwijze

Ik wil gebruik maken van je diensten, hoe doe ik dat?


Super! Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekkermaken.nl, dan neem ik z.s.m. contact met je op om het door te spreken.

Overige

Ik wil graag stage komen lopen, kan dat?


Wat leuk! Ik heb al meerdere stagiaires mogen begeleiden, maar op dit moment is daar geen ruimte voor. Je mag altijd een mailtje sturen naar info@lekkermaken.nl met je gegevens, CV en reden waarom jij stage wilt lopen bij Lekker Maken, maar ik kan niks beloven.
Hoe werkt de betaling?


Bij eenmalige kortdurende projecten (zoals een fotografie shoot) wordt de factuur vooraf gestuurd. Bij grotere en langlopende projecten wordt er een 50% aanbetaling gevraagd. Bij structurele ondersteuning geschiedt de betaling voorafgaande elke maand.

Workshops

Geef je ook workshops?


Yes, ik geef de workshop 'Social Media fotografie voor horeca' en hoop daar over een tijd weer een nieuwe workshop aan toe te voegen.
Hoe kan ik me inschrijven?


Hier vind je meer informatie over de workshop 'Social media fotogafie voor de horeca'.
Geef je ook workshops op locatie?


De workshop geef ik in mijn studio, daar is plaats voor 6 personen. Een workshop geven voor een klein team op locatie is zeker mogelijk. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

DSC00224.jpg

Overige Vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

In de lijst hierboven probeer ik antwoord te geven op jouw vragen met betrekking tot (food) fotografie, branding en social media beheer. Maar ook de werkwijze van Lekker Maken en wat je kunt verwachten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op en ik vertel je graag meer.