Jouw Social Media ontzorgd:
Van Algoritme tot Zoekwoorden.

Vanwege de groeiende vraag naar Social Media marketing heeft Lekker Maken haar krachten gebundeld met Happily Virtual om jou als horeca ondernemer te verlossen van onnodige 'Social stress'.
Samen nemen wij jou (bijna) alles uit handen, van analyses en strategie tot fotografie én copywriting!

Doelgerichte Social Media marketing kan jou een mooie fanbase opleveren (én een flinke voorsprong op concullega's die het minder goed geregeld hebben). 


Lees hieronder meer informatie over het Social Media Beheer pakket. Wacht alleen niet te lang, want er is een max. aantal accounts dat wij tegelijk kunnen helpen.

Telefoon_hartjes.png

"3 op de 4 gasten maakt gebruik van Social Media om hun keuze voor een restaurant te bepalen."

DSC01456.jpg

Je kent het wel:

Alwéér moet je iets posten, het is al een paar dagen geleden. Je weet niet wat je moet schrijven en dan moet je ook nog een foto maken? Past dat goed bij elkaar? Hoe zorg je dat mensen reageren? Hoe laat moet je posten? Zijn zoveel hashtags nou echt nodig? En hoe weet je dan welke je moet gebruiken?

Het lijkt wel een baan naast een baan, zoveel tijd en energie kost het. In 2020 is het inzetten van Social Media marketing onder horeca bedrijven enorm gestegen. Een professionele online zichtbaarheid is een must om je tegenwoordig te kunnen onderscheiden van de buren. Je bereikt je je gasten niet alleen thuis op de bank, maar door regelmatig hun aandacht te trekken blijf je on-top-of-mind. Zo hoeft niemand lang na te denken waar ze de volgende keer uiteten gaan.

... is dit herkenbaar?

Je weet niet wat je moet posten of wanneer. 

Je hebt het gevoel dat je maar wat doet en weet niet hoe je er meer volgers bij krijgt.

Je hebt er helemaal geen tijd voor en geeft je stress omdat het zoveel werk is. Moet dit er óók nog bij?

Je Social Media sluit helemaal niet aan bij de kwaliteit van de zaak en wat jullie te bieden hebben. Zo krijgen gasten een verkeerd beeld.

DIT INVESTEER JE

650

ex. btw per maand
(afname per kwartaal)

DIT KRIJG JE

Twee zelfstandig ondernemers, gespecialiseerd in de foodbranche, die zich focussen op jouw Social Media

Een Content Planner fotoshoot op locatie t.w.v. € 480 (25 HR foto's)

Een volledig doordacht en strategisch Social Media plan en uitvoering

Inzet van win-acties, advertenties en meer

Meer rust, minder stress en meer tijd om te besteden aan jouw échte werkzaamheden 

Op het einde van elk kwartaal een resultaten en kansen analyse, zodat je precies weet waar je aan toe bent

 

ONZE EXPERTISES SAMEN

"Voor mijn blog Eetbaar Limburg volg ik al jarenlang Limburgse horeca op Social Media, ik weet precies wat werkt en wat niet.'

Ellis Jaspers - Pisters (Happily Virtual)

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. In 2017 heb ik Eetbaar Limburg opgericht waarvoor ik mijn algemene Social Media kennis heb uitgebreid om ook commercieel een effectieve online zichtbaarheid te creëren. Mijn opgedane ervaring, kennis en expertise is de basis van Happily Virtual. 

"Visueel is my middle name. Ik zorg dat jouw content, zowel fotografie, templates als copywriting er pico bello bij staan. Laat dat maar aan mij over.'

Dankzij mijn opleiding Visuele Communicatie en daarna 5 jaar op de marketing afdeling van een groot commercieel foodbedrijf, draai ik mijn hand niet om voor een strategisch totaalplaatje. Fotografie, vormgeving en copywriting gecombineerd met een sterk strategisch Social Media plan is de beste tactiek die je kunt hebben om het optimale uit je online marketing te halen!

Britt Venbrucx (Lekker Maken)

WIJ ZORGEN VOOR

Analyses

Alle statistieken worden nauwkeurig doorgelicht en bekeken. Zo kunnen we de strategie optimaal implementeren.

Strategie

Een strategie is wat bijna alle horeca bedrijven missen, althans, degene die het zelf proberen te doen. Wij ontwikkelen een strategie die werkt.

Beheer

Inplannen, monitoring en waar nodig bijsturen. Het beheer kun je (bijna) helemaal aan ons overlaten!

Content

Om jou echt te ontzorgen, regelen wij ook meteen de fotografie, bio optimalisatie en de copywriting. Eventuele templates kun je ook verwachten!

Mist jouw bedrijf een eigen Branding?
We raden aan hier te beginnen!

Wij hebben een max. aantal accounts dat we kunnen helpen. Stuur op tijd een bericht!