Asian Home Gourmet

Bijgewerkt op: 30 okt 2021

Project: Receptenboekje

Diensten: Vormgeving & Foodfotografie


Van aanvraag naar uitvoering

Eind 2020 nam een projectmanager van Heuschen & Schrouff contact met me op. Ze was de promoties voor 2021 aan het plannen voor Asian Home Gourmet, een van H&S' 45 exclusieve merken.


Heuschen & Schrouff – Oriental Food (Landgraaf) is de grootste importeur en distributeur van Aziatische voedingsmiddelen in Europa. Ik heb er 5 jaar lang met heel veel plezier op de marketing afdeling gewerkt en dit project voelde dan ook meteen vertrouwd.


Lekker Maken mocht de grafische vormgeving van de recepten brochure en de daarbij horende foodfotografie verzorgen.


Chefs Tom Rutten (Toost Drink & Dine) en Eddy Bruls (Friterie Wieck) ontwikkelden eerst de vernieuwde recepten en daarna planden we een shootdag in de studio. Vooraf aan de shoot maakte ik een draaiboek met de dagplanning en styling per gerecht.


Dankzij een soepele (en gezellige) samenwerking hebben we in één dag 10 verschillende gerechten op de foto kunnen zetten!Uiteindelijk is het receptenboekje in 2 formaten en talen opgemaakt, A5/A6 en EN/DU. De boekjes werden aan een displayhouder bevestigd en aangeboden als gratis give-away aan klanten die de Asian Home Gourmet producten wilde proberen.


Een super eindresultaat van onze fijne samenwerking. Top gedaan! Dankjewel! - D. Bastin


Foodfotografie voor meer doeleinden

De aangeleverde foodfotografie is vervolgens ook gebruikt voor meer doeleinden, o.a.: een display topboard en website banners ter promotie van de Asian Home Gourmet producten.


Een ontzettend fijne samenwerking met allemaal lokale bedrijven uit Zuid-Limburg!


De producten van Asian Home Gourmet zijn te koop in de eigen toko van Heuschen & Schrouff: https://www.asiancashcarry.nl/