Website_Banner DEF_edited.jpg

Mijn naam is Britt Venbrucx

en ik ben een multi-gedisciplineerde content creator

Sinds 2020 ben ik met 'Lekker Maken' op een missie om de (Limburgse) foodbranche meer in beeld te brengen. Dankzij mijn breed georiënteerde opleiding Visuele Communicatie en ervaring in tal van foodbedrijven kan ik met trots mijn vaardigheden inzetten voor o.a. de lokale foodondernemers in Zuid-Limburg.

 

Je kunt bij mij terecht voor (food)fotografie & branding op projectbasis en live workshops in mijn studio in Heerlen.

Eenmalige projecten of
langlopende ondersteuning

Waar heb jij behoefte aan?

Dankzij mijn breed georiënteerde opleiding en ervaring in verschillende functies ben ik breed inzetbaar. Met Lekker Maken bied ik o.a. horeca fotografie shoots en branding trajecten aan.

 

Maar ik streef er ook naar foodbedrijven te helpen met de totaalbeleving. Dit betekent o.a. kijken naar verschillende aspecten van je bedrijf of product, off- en online. Niet alleen naar beeld, maar ook tekst en tone-of-voice, naar het héle plaatje. Ik denk graag met je mee! 

Daarom kun je bij mij ook terecht voor structurele ondersteuning, als verlenging van jouw marketing afdeling. Ik regel voor jou o.a. vormgeving van drukwerk, content creatie voor een website of social media en copywriting. Bekijk hieronder het aanbod voor structurele ondersteuning of navigeer verder naar:

LekkerMaken_Fotografie (1).png

Iemand lekker maken

Even proeven vóór het eten...

De bedrijfsnaam Lekker Maken vindt z'n oorsprong in het gezegde: iemand lekker maken. Want dat is nou precies wat je wilt bereiken met goede fotografie en branding. Even proeven voor het eten zeg maar. ;)

Tegenwoordig begint de gastenreis namelijk gewoon thuis, op de bank. Via een website of social media kanaal maken potentiële gasten voor het eerst kennis met jouw bedrijf, gerechten of producten. En omdat wij gemiddeld zo'n 1500 reclame uitingen per dag zien is het ontzettend belangrijk om daar tussenuit te springen.

Ik hoor heel graag wie jij, met wat, wilt lekker maken. Zodat wij samen kunnen zorgen voor die fantastische foodbeleving, van begin tot eind.

DSC07509-3.jpg
 
 

Persoonlijk contact

Lokaal
verbonden

Fotografie
& Branding

Langdurige
ondersteuning

Deel van jouw team

Trentanove _©LekkerMaken (4)_edited.jpg

Food is our common ground, a universal experience.

- James Beard -

Geen branding, maar structurele vormgeving ondersteuning?

Bekijk de extra voordelige rittenkaart vanaf 2 uur per week

Vb2.jpg

tip

Foodfotografie workshop heerlen ©lekkermaken (10).jpg

Lekkere Workshops

Social media foodfotografie voor horeca

In augustus 2021 ben ik begonnen met workshops te geven in mijn studio. Wat ik kan, kun jij namelijk ook en dat laat ik je graag zien!

Op dit moment is er (bijna) elke maand 1 workshop: Social media foodfotografie voor horeca. Waarin we het hebben over: social media marketing, de juiste opstelling (licht, styling, compositie) voor de smakelijkste foto en hoe je deze het beste nabewerkt. 

De dag bestaat uit een lading theorie, een praktijkgedeelte met hapje en drankje. En vergeet natuurlijk niet de (lokale) mede-ondernemers die je leert kennen!

Wij werkten al samen