Veelgestelde Vragen

Branding

Hoe lang duurt een Branding traject?


Afhankelijk van het gekozen traject en aantal wijzigingen tijdens het proces duurt een Branding traject zo'n 3-6 weken.
Ik wil een Branding incl. Social Media templates, kan dat?


Dat kan. Kies je pakket #2, dan kun je daar de 4 uur aan besteden. Zoek je meer een Social Media Branding? Klik dan hier.
Branding pakket #2: Waar kan ik die 4 uur aan vormgeving aan invullen?


Denk bijv. aan een uniek geillustreerd patroon, menukaart, templates, stickers, een flyer, of poster. Gebruik dit om jouw huisstijl meteen doelgericht in te zetten!
Ik heb alleen een logo nodig, kan dat?


Nee, een logo is altijd onderdeel van een Branding. De minimale investering is een 'Quick & Dirty' Branding.

Fotografie

Welke fotografie doe je zoal?


Bekijk de fotografie variaties en pakketten (met prijzen) hier.
Ik wil een shoot, wat moet ik nu doen?


Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekker-maken.nl met jouw shoot keuze (pakketten vind je hier). Ik neem dan z.s.m. contact met je op om alles door te spreken.
Wat zijn content shoots?


Content shoots zijn ontstaan om social media mee te vullen, maar zijn ook héél geschikt voor website en drukwerk. Na een content shoot heb je namelijk een mix van verschillende beelden (interieur, gerechten, portret, sfeer) zodat de bezoeker op je social media of website meteen een indruk krijg van wat het bedrijf doet, waar het voor staat en wat hij/zij kan verwachten. Bekijk de pakketten hier.
Hoe gaat een shoot in z'n werk?


Nadat we contact hebben gelegd en een datum hebben geprikt ontvang je van mij voorafgaand aan de shoot een moodboard. Deze spreken we door. Binnen één week na de shoot ontvang je van mij een online galerij waarbij je de selectie foto's mag kiezen die de gedetailleerde nabewerking krijgen. De definitieve beeldbank ontvang je ong 2-3 weken na de shoot.
Moet ik jou in elke foto taggen als ik deze wil gebruiken voor social media?


Nee, het is niet nodig om mij in elke foto te taggen. Wel gebruik ik sommige foto's in mijn portfolio of als post op social media. Ik tag jou altijd. Een mooie review waardeer ik wel altijd. <3
Hoeveel kost een fotografie shoot?


Dit ligt aan het pakket en de soort fotografie die je kiest. Bekijk de fotografie pakketten hier. Voor gestylede foodfotografie of productfotografie neem even contact op.

Social Media Beheer

Kan ik in termijnen betalen?


Ja, dat kan. Er zijn twee betalingsopties: 1. Het hele bedrag voor één kwartaal vooraf. 2. Het maandelijkse bedrag voorafgaande de maand.
Met wie werk je samen?


Voor het Social Media beheer heb ik mijn krachten gebundeld met Ellis Jaspers van Happily Virtual.
Ik heb interesse, wat nu?


Heb je alle informatie op de pagina Social Media Beheer doorgenomen en je wilt graag starten? Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekker-maken.nl, dan neem ik z.s.m. contact met je op. Het eerste wat we doen is een kennismakingsgesprek inplannen en vanuit daar volgt de rest.
Kan ik na een kwartaal verlengen?


Uiteraard! Op het einde van het eerste kwartaal wordt er een resultaten én kansen analyse gemaakt. Zo kunnen we meteen doorpakken naar een volgend kwartaal.

De Food Studio

Is jouw studio ook te huur?


Jazeker! De studio is ingericht om meerdere foodgerelateerde activiteiten te doen of events te organiseren.Denk aan o.a.: kookworkshops, producttrainingen, kookvideo's, foodfotografie, nieuwe producten introduceren, team inspiratiedag en nog veel meer.
Ik zou graag kookworkshops willen geven, kan dat in jouw studio?


Ja, dat kan! Dit heeft wel wat meer voeten in de aarde dan alleen maar de kookworkshops te geven. Denk aan promotie, inschrijvingen regelen etc. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken - info@lekker-maken.nl.
Kan ik een groep coachen in de studio?


Ja, dat kan. Er is plaats voor max. 10-12 personen.
Hoeveel kost de studio om te huren?


Bekijk de website van de Food Studio voor de actuele huurprijzen.
Op welke dagen kan ik de studio huren?


Op alle dagen in de week is de studio te huur, ook in de avonden. Neem even contact op via het antwoordformulier of info@lekker-maken.nl.
Waar ligt de Food Studio?


De studio ligt op het C-Mill terrein in Heerlen. Meer informatie over de studio vind je hier.

Werkwijze

Ik wil gebruik maken van je diensten


Super! Vul het antwoordformulier in of mail naar info@lekker-maken.nl, dan neem ik z.s.m. contact met je op om het door te spreken.

Overige

Ik wil graag stage komen lopen


Wat leuk! Lekker Maken heeft al meerder stagiaires mogen begeleiden. Op dit moment nemen we helaas geen stagiaires aan, maar je mag altijd een mailtje sturen naar info@lekker-maken.nl met je gegevens en waarom jij stage wilt lopen bij Lekker Maken.

Workshops

Geef je ook workshops?


Dat staat op de agenda voor 2021! Wil je op de hoogte blijven wat voor workshop ik ga geven en wanneer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. (Onderaan pagina)
Wanneer is een workshop?


Wil je op de hoogte blijven wat voor workshop ik ga geven en wanneer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. (Onderaan pagina)
Hoe kan ik me inschrijven?


Als het zover is, dan kun je je inschrijven via de website. Wil je op de hoogte blijven wat voor workshop ik ga geven en wanneer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. (Onderaan pagina)
Geef je ook workshops op locatie?


Nee, dit is nog niet mogelijk. Als ik een workshop geef dan is dit in de Food Studio.

Staat jouw vraag er niet tussen?

In de lijst hierboven probeer ik antwoord te geven op jouw vragen met betrekking tot (food) fotografie, branding en social media beheer. Maar ook de werkwijze van Lekker Maken en wat je kunt verwachten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op en ik vertel je graag meer.