JOUW UNIEKE VISUELE IDENTITEIT IS DEEL VAN JOUW BRANDING

Opeens hoor je het overal om je heen: je moet vanuit een branding beginnen. Maar wat is dat? En waarom is dat zo belangrijk? 

 

Branding is een allesomvattende term en niet zomaar een logo. Het begint al bij de basis van je bedrijf: je kernwaarden, visie en missie. Vanuit daar wordt er gewerkt naar een branding. Deze sluit volledig aan op jouw bedrijf én spreekt jouw doelgroep aan. Dat is het doel. Jouw branding werkt voor jou. Denk aan een unieke huisstijl (ja, mét logo), sprankelende uitstraling, de juiste tone of voice en waardevolle content. Branding is belangrijk voor de foodbeleving en kan op veel manieren worden toegepast.

 

Mist jouw bedrijf, product of dienst een eigen branding? Wij raden aan hier te beginnen. Een visuele identiteit creëert een sterke basis voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en authenticiteit. 

QUICK & DIRTY

€ 680

Voor wie:

Jij wilt snel een (nieuwe) Branding. Om verder te kunnen heb jij enkel een sterke huisstijl en knallend logo nodig. Je Branding doorvoeren in drukwerk of templates is nu (nog) niet nodig. Heb je alleen een Social Media Branding nodig? Klik dan hier.

Dit pakket bevat:

✔ Kort kennismakingsgesprek

✔ Who the Brand are you? - checklist

✔ Moodboard
✔ Huisstijl + logo design

〤 BrandGuide

〤 Visitekaartje

〤 Social Media logo + highlight iconen

〤 4 uur vormgeving - zelf in te vullen

€ 1.275

Voor wie:

Dit pakket is voor diegene met grootse plannen en daar een ijzer-sterke Branding voor nodig hebben. Met o.a. de BrandGuide is jouw bedrijf/product klaar voor groei en is alle content eenvoudig door te trekken, perfect voor een optimale Marketing Strategie. 

Dit pakket bevat:

✔ Uitgebreid kennismakingsgesprek

✔ Who the Brand are you? - checklist

✔ Moodboard
✔ Huisstijl + logo design

✔ BrandGuide

✔ Visitekaartje

✔ Social Media logo + highlight iconen

✔ 4 uur vormgeving - zelf in te vullen

€ 380

Voor wie:

Je bent al in het bezit van een logo en huisstijl, en bent redelijk actief op social media. Toch vind je het moeilijk om alles tot één geheel te maken, want wat moet je posten? Met deze Branding kun je alles op Social Media in jouw huisstijl doortrekken.

Dit pakket bevat:

✔ Kort kennismakingsgesprek

✔ Who the Brand are you? - checklist

✔ Social Media styleguide

✔ Social Media logo optimalisatie

✔ Highlight iconen

✔ 3x Social Media templates in huisstijl, in Canva

✔ Adviesrapport met checklist

Aan te vullen met bijv.:

Content shoot

○ Structurele Social Media ondersteuning 

Heb je vragen? Misschien beantwoorden
we deze al de in F.A.Q.!